top of page

Do not miss new blog posts! Subscribe to new posts, news, and updates.

Thank you for joining our Blog subscription!

Informatiebeheer automatiseren met M365 goedkeuringsworkflows

Dit is een spannende tijd voor organisaties die werken met Microsoft 365: meerdere innovaties volgen elkaar snel op en worden met elkaar geïntegreerd om de bedrijfswaarde van informatie te verbeteren.


In dit blog richten we ons specifiek op het gebruik van Teams / SharePoint Goedkeuringen om automatisch Retentie Labels toe te passen.


Bekijk de volgende korte video om een beeld te krijgen van de gebruikerservaring bij het werken met goedkeuringsscenario's voor documenten. Deze scenario's kunnen ook worden gebruikt door Compliance administrators om te matchen met retentiecategorieën en automatisch retentie/record labels toe te passen op basis van de 'afteken status' die automatisch verandert op basis van de ingebouwde goedkeuringsfunctie.


Zoals in de video te zien is, kan de governance-integratie bij specifieke goedkeuringsscenario's naadloos worden toegepast voor eindgebruikers. Gebruikers kunnen zich concentreren op waar ze goed in zijn, samenwerken en weloverwogen beslissingen nemen, terwijl het systeem automatisch acties uitvoert op basis van de signalen en inzichten.


Over Infotechtion


Wanneer organisaties software als een dienst kopen, resteert 'informatie' als het enige asset dat moet worden beheerd. Die informatie wordt gebruikt om waarde toe te voegen, risico's te minimaliseren, kosten te verlagen en de organisatie in staat te stellen nieuwe kansen te identificeren. Effectieve klantenbinding, bedrijfsvoering en compliance zijn allemaal afhankelijk van één ding: effectief informatiebeheer. Infotechtion is een Microsoft Gold Partner adviesbureau gespecialiseerd in Content Services om de vindbaarheid, de classificatie en het beheer van informatie te verbeteren. Infotechtion combineert de toonaangevende productinnovaties van Microsoft op het gebied van Content Services, Compliance en Informatiebescherming in een enkel raamwerk om waarde uit informatie te optimaliseren.

58 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page